Ochutnávky začíname prehliadkou Vinárstva a opisom procesu výroby vína, od jeho lisovania, cez zrenie, až po fľašovanie.

Následne sa presunieme do pivnice.

Naša pivnica má dĺžku 100 m a bola vyrazená ručne do tufového masívu na úbočí sopky Borsug. 

Na stenách pivnice môžete vidieť jednotlivé vrstvy sopečného popola tak, ako ich počas vekov chrlila sopka.

V pivnici dozrieva tokajské víno v dubových sudoch pri ideálnej teplote a vlhkosti aj niekoľko rokov.

Ochutnávku zakončíme v ochutnávkovej miestnosti.

Ochutnávky pokračujú v degustačnej miestnosti s kapacitou 50 miest, ktorá ústi na vonkajšiu terasu s výhľadom na okolité vinice. Ochutnávková miestnosť má steny postavené s tufového kameňa, drevený strop s kovanými lustrami a kamenný krb.

Tu si môžete posedieť pri pohári tokajského vína a príjemnom občerstvení, ktoré Vám pripravíme v našej reštaurácii v Majeri Bara.

V priestoroch vinárstva Vám môžeme pripraviť oslavy alebo firemné akcie podľa Vašich požiadaviek.